熙熙森林·广州猫

YY 宠物医院
赛诺 动物医院
致远 动物医院
方舟 动物医院
百思 动物医院
瑞鹏 动物医院
严国平 猫专科

你今年收拾了衣橱了吗?

开心

每年年底或者换季,都会例牌执衣柜,但系上星期睇左呢篇贴之后,只系几幅照片,就已经令人好心痛。希望大家都可以系执衣柜的同时,顺手为远方的小朋友做D力所能及嘅事啦。<a href="http://msn.myspace.cn/t/3478492.html?PageIndex=1&amp;sortorder=0" target="_blank" >http://msn.myspace.cn/t/3478492.html?PageIndex=1&amp;sortorder=0</A>
    开心

[em29]帮顶

<><a href="http://www.gzcat.org/bbs/dispbbs.asp?boardid=28&amp;replyid=37624&amp;id=37624&amp;page=4&amp;skin=0&amp;Star=1" target="_blank" >http://www.gzcat.org/bbs/dispbbs.asp?boardid=28&amp;replyid=37624&amp;id=37624&amp;page=4&amp;skin=0&amp;Star=1</A></P>
    <>这儿有个比较详细的</P>
    开心

<>系啊。我睇一次痛心一次。特别那个捧住碗野系度流泪嘅男仔。</P>
    <>好多唔养动物嘅人见到我地,都会话做猫好过做人。</P>
    <>的确,我地嘅猫猫比那些小朋友要幸福好多好多。</P>
    <>我地D猫猫一个月吃的用的所花的钱,可能已经够那里的小朋友用一年了。</P>
    [em04][em04][em04][em04]

<>你可以问小打她那儿还收不收旧衣服啊,她朋友定期都会把衣服拿去山区</P>
    <>之前我们才捐了一次</P>

收啊。前天又送走了一批。[em03]

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>小打</I>在2008-1-21 13:25:36的发言:</B><BR>收啊。前天又送走了一批。[em03]</DIV>
    <>
    <>我我我我我那些还没送过去...............</P>
    开心

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>古里星人</I>在2008-1-21 16:27:36的发言:</B><BR><BR><BR>没有可比性!</DIV>

<>甘点先至有可比性呢?</P>
    <>人比人就更加没得比啦。更加应该帮人地啦。</P>

人和猫都帮啊[em07][em06]

<>做得几多未几多咯</P>
    <>较硬林埋一边做乜</P>
    <>自寻烦恼</P>
    <>世界上所有问题都可以有条线同各答案连响一齐咩,晒气!!!</P>